New Levels - grundläggande engelska för vuxna och ungdomar

New Levels

New Levels är en läromedelsserie i grundläggande engelska som riktar sig till elever på grundläggande vuxenutbildning och gymnasiets introduktionsprogram, samt till alla som behöver tillgodogöra sig grundläggande kunskaper i engelska. Serien består av fyra böcker, en till varje delkurs, samt kompletterande elev- och lärarwebbar. För delkurs 3 och 4 finns dessutom heltäckande digitala läromedel.

New Levels för de fyra delkurserna i grundläggande engelska

  • Allt innehåll är på engelska – eleverna förutsätts inte kunna någon svenska
  • Har ett rikt bildmaterial som underlättar inlärningen av nya ord
  • Med inledande repetitionskapitel i böckerna för delkurs 2, 3 och 4 – det går alldeles utmärkt att börja med New Levels oavsett vilken delkurs eleverna startar på 
  • Innehåller prov i fyra delar (Listening, Speaking, Reading, Writing) till varje delkurs – tidsbesparande och smidigt, då de har med samma upplägg som ämnesproven/de nationella proven förbereder de dessutom dina elever för dessa på ett ypperligt sätt
  • Ger stora möjligheter till individualisering, via olika ingångar till språket och anpassningsbara ordlistor
  • Unika upptäcktsövningar tar vara på elevernas förkunskaper
  • Aktuella texter och teman ger intressanta utgångspunkter för diskussion och övrigt arbete med språket
  • Eleverna jobbar med språkliga strategier, textgenrer och textkonstruktion samt uppmuntras att upptäcka och utnyttja innehåll på nätet

 

Tre anledningar att testa New Levels i din undervisning!

Tryckta läromedel

I serien finns ett tryckt läromedel per delkurs.

Kompletterande webbar

Elev- och lärarwebbar är komplement till de tryckta böckerna. Här finns interaktiva övningar, ordlistor, ljudfiler, facit, prov, hörförståelsemanus och mycket annat. En guldgruva för både elever och lärare, nya som erfarna.

New Levels 1
Elevwebb
Lärarwebb

New Levels 2
Elevwebb
Lärarwebb

New Levels 3
Elevwebb
Lärarwebb

New Levels 4
Elevwebb
Lärarwebb

För dig som vill arbeta helt digitalt!

För delkurs 3 och 4 finns heltäckande digitala läromedel som elev- och lärarlicenser. Här finns allt du och dina elever behöver och en rad smarta funktioner som underlättar både undervisning och inlärning. 

Grundläggande engelska för tonåringar och vuxna

Ställer höga krav på lärare och läromedel

Att undervisa engelska på grundvux ställer krav på både undervisning och läromedel. Många av eleverna har bristande kunskaper i svenska och ska på kort tid lära sig engelska. De har ofta olika bakgrund och erfarenhet vilket skapar en speciell undervisningsmiljö, fylld av både möjligheter och utmaningar.

Inspelad webbträff

Nyfiken på New Levels?

Få en grundlig genomgång av New Levels och möt en av författarna till läromedlet., Ewa Holm. Se inspelad webbträff från den 6/5 2021 (39 minuter).