New Levels 1, elevbok

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

New Levels är en basserie i grundläggande engelska för vuxna och tonåringar – skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle. Läromedlet riktar sig till elever inom vuxenutbildning på grundläggande nivå och gymnasiets introduktionsprogram, samt till alla elever som behöver repetera eller tillgodogöra sig grundläggande kunskaper i engelska. Serien består av fyra böcker, en till varje delkurs. Till varje bok finns kompletterande elevwebb och lärarwebb.

New Levels 1, elevbok  är avsedd för nationell delkurs 1 och har kursplanen som utgångspunkt. Läromedlet kan användas av såväl rena nybörjare som elever som behöver repetera språket från grunden. Bokens fem huvudteman hjälper eleverna att komma igång med studielivet, att delta i diverse sociala sammanhang, att lära sig om olika kulturer, samt att inspireras av andras upplevelser och framgångar. Läromedlet är skrivet uteslutande på engelska och varje huvudtema innehåller aktuella texter och handfasta övningar för att träna reception, produktion, språkriktighet och språkliga strategier.

Med dialekter från världens alla hörn och återkommande rollfigurer som eleverna kan identifiera sig med, behandlas engelska som ett globalt språk redan från första början. Ett rikligt bildmaterial underlättar inlärning av nya ord, medan unika upptäcktsövningar tar vara på elevernas förkunskaper. Eleverna arbetar även med olika textgenrer i olika sammanhang, och uppmuntras att upptäcka och utnyttja innehåll på internet.

New Levels i korthet:
• en bok per delkurs, med kursplanen som utgångspunkt
• skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle
• olika ingångar till språket ger stora möjligheter till individualisering
• omfattande webbstöd för eleven och läraren

 • Artikelnr: 40694386
 • Sidor: 176
 • Upplaga: 1.4
 • Utgivningsår: 2017
Om serien
New Levels - grundläggande engelska för vuxna och ungdomar

New Levels

New Levels är en läromedelsserie i grundläggande engelska som riktar sig till elever på grundläggande vuxenutbildning och gymnasiets introduktionsprogram. För varje delkurs finns tryckt bok, elev- och lärarwebb samt digitalt läromedel.

New Levels för de fyra delkurserna i grundläggande engelska

 • Allt innehåll är på engelska – eleverna förutsätts inte kunna någon svenska
 • Rkt bildmaterial som underlättar inlärningen av nya ord
 • Det går alldeles utmärkt att börja med New Levels oavsett vilken delkurs eleverna startar på – det finns inledande repetitionskapitel i böckerna för delkurs 2, 3 och 4
 • Innehåller prov i fyra delar (Listening, Speaking, Reading, Writing) till varje delkurs – tidsbesparande och smidigt
 • Ger stora möjligheter till individualisering, via olika ingångar till språket och anpassningsbara ordlistor
 • Unika upptäcktsövningar tar vara på elevernas förkunskaper
 • Aktuella texter och teman ger intressanta utgångspunkter för diskussion
 • Eleverna jobbar med språkliga strategier, textgenrer och textkonstruktion samt uppmuntras att upptäcka och utnyttja innehåll på nätet

 

Tre anledningar att testa New Levels i din undervisning!

Tryckta läromedel

I serien finns ett tryckt läromedel per delkurs.

Kompletterande webbar

Elev- och lärarwebbar är komplement till de tryckta böckerna. Här finns interaktiva övningar, ordlistor, ljudfiler, facit, prov, hörförståelsemanus och mycket annat. En guldgruva för både elever och lärare, nya som erfarna.

New Levels 1
Elevwebb
Lärarwebb

New Levels 2
Elevwebb
Lärarwebb

New Levels 3
Elevwebb
Lärarwebb

New Levels 4
Elevwebb
Lärarwebb

För dig som vill arbeta helt digitalt!

I serien finns ett heltäckande digitalt läromedel per delkurs som elev- och lärarlicenser. Här finns allt du och dina elever behöver och en rad smarta funktioner som underlättar både undervisning och inlärning. 

Inspelad webbträff: Nyfiken på New Levels? 

Få en grundlig genomgång av New Levels och möt en av författarna till läromedlet, Ewa Holm. Se inspelad webbträff från den 6/5 2021 (39 minuter)

Höga krav på lärare och läromedel

Att undervisa engelska på grundvux ställer krav på både undervisning och läromedel. Många av eleverna har bristande kunskaper i svenska och ska på kort tid lära sig engelska.