Alla elever har rätt till läromedel!

Läromedelsfrågan och vikten av tillgång till uppdaterade, kvalitativa läromedel är mer aktuell än någonsin. Har skolan de läromedel ni behöver? Nu är det hög tid att se över läromedel inför nästa termin.

Att stärka tillgången till bra läromedel i skolan är ett av de enklaste sätten att öka likvärdigheten, höja kunskapsresultaten och ge bättre stöd till både elever och lärare.

Spar lärarnas tid 
För skolor som använder kvalitetssäkrade läromedel innebär det att lärarnas tid kan användas till mer undervisning och till stöd för eleverna, än om de själva måste producera läromedel. I en situation där dessutom många lärare är obehöriga blir naturligtvis också läromedlens kvalitet viktigare än någonsin.

Kvalitetssäkrade läromedel anpassade till Lgr22
Hos oss på Gleerups hittar du ett brett sortiment av granskade, kvalitetssäkrade läromedel för hela grundskolan. Läromedlen är självklart anpassade till nya läroplanen och de nya kursplanerna – Lgr22. De stärker lärarnas undervisning och underlättar planeringen. Se till att säkra tillgången till aktuella läromedel på din skola inför nästa termin. Tipsa gärna lärarna om att vi just nu har många prisvärda paket att beställa. 

Mer läromedel för pengarna !

Just nu har vi många prisvärda läromedelspaket för hela grundskolan. Passa på att beställa innan året är slut!

Prisvärda läromedelspaket

Kontakta oss!

Vill du prata vidare om skolans behov av läromedel? Nyfiken på hur digitala läromedel kan hjälpa och stötta din skola? Kontakta kundansvarig för din region för mer information och personlig rådgivning!

Kontakta kundansvarig för din region!

11 Okt 2022