Nu har vi gett Sveriges alla skolor fri tillgång till Gleerups digitala läromedel

Vi är överväldigade av det gensvar vi fått efter att vi erbjudit Sveriges skolor fria digitala läromedel terminen ut. Vi har nu tilldelat läromedelslicenser till i stort sett alla Sveriges skolor.
 

Har du fortfarande inget eget användarkonto till Gleerups digitala läromedel, eller saknar du något läromedel? Vi hjälper dig!

Har du inte något eget användarkonto till gleerupsportal.se?

Hör med din rektor och/eller kollegor om någon annan redan ansökt för din skola. Om de har det så har de mottagit skolans licens-ID. Be dem dela det med dig och dina kollegor då alla lärare på skolan använder samma licens-ID.

För att sedan skapa en användare för dig går du till gleerupsportal.se och väljer "Registrera licens-ID" och följer instruktionerna.

 

Har ingen på skolan fått ett mail med ert licens-ID?

Kontakta oss på 040-20 98 10 så hjälper vi dig.

Har du redan ett användarkonto till gleerupsportal.se, men saknar licenser i något läromedel eller behöver du fler licenser?

Om du redan har ett användarkonto till gleerupsportal.se kan du se vilka licenser som finns på din skola och hur många av dem som används genom att klicka på "Användare och läromedel" och välja "Läromedel". 

Upptäcker du att ni saknar läromedel eller behöver fler licenser till ett läromedel, kontakta oss på 040-20 98 10 så hjälper vi dig.

Har du frågor eller vill du ha mer stöd kring att bedriva undervisning på distans? Kontakta oss direkt på info@gleerups.se eller 040-20 98 10.