Undervisning i skolan, på distans eller en kombination?

  Smittspridningen av Covid-19 är fortsatt hög och många skolor behöver idag bedriva undervisning helt eller delvis på distans. Hur gör man för att tillhandahålla god undervisning när hela eller delar av klassen närvarar hemifrån? Med digitala läromedel har du möjlighet till en flexibel undervisning oavsett om du och dina elever befinner er i klassrummet, på distans eller båda delarna. Vi hjälper dig att vara flexibel för att snabbt kunna ställa om när det behövs.

Hjälp och support för dig som redan är igång

Använder du redan Gleerups digitala läromedel och vill ha ytterligare stöd för att dra full nytta av ditt användande?


På Gleerups supportcenter har vi samlat all hjälp du behöver!

Prova digitala läromedel i enstaka ämnen

Som lärare kan du själv prova digitala läromedel gratis i 30 dagar.Välj stadium så är du snart igång!

Digitala läromedel till hela skolan terminen ut

Låt hela skolan kostnadsfritt testa digitala läromedel i alla ämnen terminen ut. Just nu ingår både utbildning och ett omfattande kompetens-kit!

Läs mer

 

Tips och inspiration när du undervisar på distans

Läs mer om hur Gleerups digitala läromedel kan underlätta för dig och dina elever vid distansundervisning

Fem tips för att lyckas med distansundervisning 

Att undervisa på distans när man är van att ha eleverna framför sig i klassrummet är en utmaning. I denna korta film får du fem tips på hur Gleerups digitala läromedel förenklar din undervisning på distans.  

Fem tips som förenklar för elever vid distansundervisning

När det gäller distansundervisning behöver eleven arbeta mer än vanligt på egen hand. I denna film får du fem tips på hur Gleerups digitala läromedel förenklar för dina elever vid distansundervisning. 

Externa verktyg och tips som hjälper din distansundervisning

Med Gleerups digitala läromedel är det enkelt för eleverna att jobba på egen hand, men för att möjliggöra effektiva distansmöten har vi samlat tips på verktyg som underlättar vardagen.

Ta nästa steg – vi hjälper er på vägen!

Oavsett om du vill köpa digitala läromedel i ett enstaka ämne* eller om hela skolan vill gå över till digitala läromedel så har vi något för dig. Är ni redo att ta ett helhetsgrepp kring digtala läromedel på din skola eller i din kommun, kontakta kundansvarig säljare i din region för att boka in ett digitalt eller fysiskt möte.

Kontakta någon av Gleerups säljare

*Kontakta din ordinarie återförsäljare för inköp av digitala läromedel i enstaka ämnen