Enkelt att jobba på distans med digitala läromedel 

Många skolor behöver fortfarande bedriva undervisning helt eller delvis på distans. Gleerups digitala läromedel underlättar och garanterar såväl ämnesinnehåll som lämpliga, interaktiva arbetsuppgifter. En bra lösning för både lärare och elever. Här får du fem snabba tips om hur du kan jobba smart med de digitala läromedlen med elever på distans.

Följ aktivitet och resultat 

I Gleerups digitala läromedel ingår självrättande övningar i olika nivåer som ger eleverna möjlighet att träna på egen hand. Alla övningar går att göra hur många gånger som helst. Du som lärare kan följa såväl klassens som varje elevs utveckling.

Titta på en film om hur du följer aktivitet och resultat  

Smarta arbetsformer med djuplänkar

Inbyggda djuplänkar gör det enkelt att länka specifikt material från de digitala läromedlen till andra plattformar. Jobbar skolan i Google Classroom eller Microsoft Teams finns en funktion som sömlöst länkar artiklar från Gleerups digitala läromedel in i dessa plattformar.

Titta på en film om hur du använder djuplänkar och delar till Google Classroom och MS Teams

Smidigt att instruera elever

Möjligheten att skapa tillägg i form av länkar till andra lärresurser ger en utökad lärmiljö och ger möjlighet att individualisera undervisningen. Tilläggsfunktionen kan även användas för att ge eleverna instruktioner direkt i läromedlet.

Titta på en film om hur du skapar tillägg

Enkelt att göra planeringar 

Använd planeringsverktyget för att planera upplägg för individer och grupper. Du kan också inspireras av och använda redan färdiga planeringsförslag. Välj själv om du vill använda planeringen precis som den är eller om du vill redigera och bygga vidare.

Titta på en film om planeringsverktyget

Snabb hjälp på Gleerups supportcenter

Ta hjälp av Gleerups supportcenter. Här hittar du guider och filmer för både lärare och elever för att snabbt komma igång.

Till Gleerups supportcenter

26 Jan 2021