Gleerups + BokGym = ett ännu bredare sortiment för yrkesprogrammen

Gleerups har nyligen förvärvat förlaget BokGym. För dig som lärare på gymnasiets yrkesprogram innebär det att du nu har tillgång till ett bredare och djupare utbud av läromedel än någonsin. 

BokGym tillhandahåller såväl tryckta som digitala läromedel och för dig som är lärare på gymnasiets yrkesprogram finns läromedel från BokGym för följande program:  

  • VVS- och fastighetsprogrammet 
  • Bygg-och anläggningsprogrammet
  • El-och energiprogrammet 
  • Naturbruksprogrammet
  • Restaurang-och livsmedelsprogrammet

Läromedlen detaljbehandlar alla delar av det centrala innehållet i respektive kurs, och i böckerna finns rikligt med kunskapskontroller och övningsuppgifter. Mer information om respektive läromedel från BokGym

Uppskattad utgivning för yrkesprogrammen
BokGym grundades 2011 av Rickard Andersson och har idag en mycket uppskattad utgivning av läromedel för gymnasiets yrkesprogram. BokGym arbetar kontinuerligt i samverkan med företrädare för både skolan och yrkesverksamma, vilket gör att förlaget över tid har lyckats väl med att skapa ändamålsenliga och väldigt uppskattade läromedel. 

Erbjuder tillsammans läromedel för de flesta yrkesutbildningar
Gleerups har sedan länge en bred utgivning för gymnasieskolans olika program. Tillsammans kan nu Gleerups och BokGym erbjuda läromedel för de flesta yrkesutbildningar.

– Det här nya samarbetet med Gleerups känns fantastiskt roligt. Nu får vi tillsammans chansen att utveckla och expandera BokGyms verksamhet med hjälp av Gleerups kunskap och långa erfarenhet inom läromedelsbranschen, säger Rickard.

För mer information om läromedlen från BokGym 

Bokgyms sortiment beställer du via Läromedia eller direkt här:

Har du frågor eller vill prova gratis? Kontakta info@bokgym.se

Nu får vi tillsammans chansen att utveckla och expandera BokGyms verksamhet med hjälp av Gleerups kunskap och långa erfarenhet inom läromedelsbranschen.
Rickard Andersson, grundare Bokgym

Boka visning av BokGyms läromedel!

Vill du veta mer om BokGyms sortiment? Önskar du fysisk eller digital visning av läromedlen? Fyll i denna intresseanmälan så återkommer vi till dig snarast. 

Boka visning 

30 Mar 2022