Spara dyrbar tid med lärarmaterialet i Prefix Matematik för a-spåret!

Prefix är en serie digitala läromedel i matematik för gymnasiet. I Prefix hittar du, förutom ett flexibelt och varierande innehåll som underlättar inlärningen för alla dina elever, även ett gediget lärarmaterial som stöttar ditt arbete med bland annat provförslag och tips kring elevanpassning. 

Lärarmaterialet hjälper dig att komma igång snabbt och enkelt. Här finns provförslag, och gott om tips kring elevanpassning som kan spara dig dyrbar tid. 

Enkelt att komma igång
I de inledande avsnitten av lärarmaterialet hittar du instruktionsfilmer som gör det lättare för dig som lärare att komma igång i arbetet med det digitala läromedlet. Här presenteras bland annat innehållet, strukturen och de övergripande pedagogiska tankarna som ligger till grund för läromedlet. Lägg tid på detta inledningsvis för att få ut det mesta av ditt läromedel.   

Elevanpassning
I lärarmaterialet hittar du ett avsnitt kring elevanpassning. Här finns tips på hur du som lärare kan anpassa och arbeta med läromedlet för att möta olika elevers behov och förutsättningar så bra som möjligt.

Provförslag 
Det finns även provförslag till samtliga områden som behandlas i läromedlet. Använd proven som de är eller justera en eller flera uppgifter enligt dina önskemål. Önskar du justera proven gör du det enkelt och smidigt genom att spara ner och sedan revidera fritt.  

God överblick över elevernas arbete 
Som lärare får du en god överblick över dina elevers arbete. Här finns en resultatöversikt som tydliggör varje enskild elevs resultat. På så vis har du möjlighet att fånga upp elever som riskerar att halka efter eller ge formativ feedback till eleverna.

Prova gratis!

Nyfiken på innehållet och allt lärarmaterial? Prova gratis i 30 dagar och upptäck mer!
 

04 Maj 2023