Prefix - matematik för gymnasiet

Prefix

Prefix är en serie digitala läromedel i matematik för gymnasiet som ger unika möjligheter till individanpassning. Det flexibla och varierande materialet underlättar inlärningen för alla dina elever. Här finns dessutom en rad smarta funktioner som sparar dyrbar lärartid och ger stöd vid bedömning.

Digitala läromedel för Matematik 1a, 1b, 2b och 3b

I de digitala läromedlen hittar du teoritext, filmer, exempel, interaktiva övningar, spelmoment, diagnoser och pedagogiska sammanfattningar. Digitala hjälpmedel, så som Desmos-räknare och grafritare, finns integrerade i läromedlen, vilket gör en separat grafräknare överflödig. I serien finns ett läromedel per kurs som elev- respektive lärarversion. I lärarversionerna hittar du, utöver materialet som finns i elevversionerna, ett fylligt lärarmaterial med pedagogiska tips, prov, extra aktiviteter, laborationer och mycket mer.

Inspelad webbträff

Få en grundlig genomgång av Prefix Matematik och möt författarna till läromedlet. Här får du veta mer om deras tankar bakom serien och hur de undervisar i matematik med hjälp av ett digitalt läromedel.