Upptäck alla fördelar med Gleerups digitala läromedel och Microsoft Teams

Har din skola Microsoft Teams och Gleerups digitala läromedel? Grattis – nu skapar vi gemensamt ännu fler fördelar för dig och din skola. 

Vikten av en sammanhängande och tillgänglig digital lärmiljö har aldrig varit större. Nu har det blivit ännu smidigare för dig som arbetar med Gleerups digitala läromedel och Microsoft Teams att arbeta i en gemensam lärmiljö med struktur och tydlighet. Här får du tips på smarta arbetssätt med Gleerups digitala läromedel och Microsoft Teams. 

Många fördelar med en gemensam lärmiljö
Att ha alla läromedel samlade i en enhetlig lärmiljö skapar hög igenkänning och smarta pedagogiska funktioner. Det bidrar till ökad likvärdighet och tillgänglighet i alla ämnen och förenklar ett ämnesövergripande arbetssätt och kollegialt samarbete.

Fördelar med sömlöst samspel mellan Gleerups läromedel och Microsoft

Enkelt att logga in

Lärare och elever når alla sina digitala läromedel med en enda inloggning genom att skapa en koppling till Gleerups digitala läromedel från sina konto hos Office 365. En smidig lösning för att slippa krångel med flera lösenord. 

Enkelt att länka ihop

Med djuplänksfunktionen fungerar Gleerups digitala läromedel helt sömlöst mot Microsoft Teams eller annan lärportal. Det gör både planering och skolarbete flexibelt och strukturerat. Det är enkelt att länka enskilda artiklar och specifikt material från de digitala läromedlen direkt till Microsoft Teams.
 

Enkelt att planera och följa

Med hjälp av Gleerups planeringsverktyg kan lärare enkelt skapa ämnesövergripande teman, arbetsområden och planeringar direkt i sina läromedel. Innehållet kan hämtas från olika digitala läromedel och helt andra källor. Planeringarna kan delas direkt till Microsoft Teams och det blir enkelt för eleverna att följa.

Enkelt att administrera

För de skolor som ansluter sig till den nya integrationslösningen Skolsynk för Microsoft synkas nödvändig skoldata till Gleerups genom skolans befintliga Microsoft-miljö. Därmed förenklas hantering och administration och lärare och elever får sömlös tillgång till sina digitala läromedel.  

Inspelat webbinarium med Gleerups och Microsoft

I detta  inspelade webbinarium lär du dig mer om smarta arbetssätt med Gleerups och Microsoft Teams och du får dessutom en förhandstitt på integrationsnyheten Skolsynk för Microsoft.

Titta på Gleerups och Microsoft webbinarium >>

Integration ingår

Är du nyfiken på hur du kan skapa integration med Gleerups läromedel och skolans befintliga IT-system?

Läs mer om Gleerups digitala läromedel och integration med övriga system >>

04 Jun 2020