Våra hjärtan klappar för läromedel!

Idag är det alla hjärtans dag! Våra hjärtan klappar för läromedel och vi brinner för att bidra till en likvärdig skola alla dagar. Tillgång till läromedel borde vara en självklarhet för både lärare och elever på landets alla skolor. 

Läromedel är en viktig pusselbit för en likvärdig skola. Att stärka tillgången till bra läromedel i skolan är ett av de enklaste sätten att öka likvärdigheten, höja kunskapsresultaten och ge bättre stöd till både elever och lärare.

Fokus på läromedel
Läromedelsfrågan och vikten av tillgång till uppdaterade, kvalitativa läromedel är mer aktuell än någonsin. 

I den debatt som just nu förs kan det ibland verka som att alla tryckta läromedel har hög kvalitet och alla digitala läromedel är dåliga. Men det stämmer förstås inte. Digitala läromedel från Gleerups har exakt samma kvalitetskrav på sig som de tryckta.

Med digitala läromedel kan du dessutom erbjuda eleverna en individanpassad och flexibel lärmiljö där de kan lära sig på ett sätt som passar just dem.

Vi vet att läromedel är ovärderliga för lärare och elever, oavsett om de är tryckta eller digitala. 

Du som lärare gör hela skillnaden
Självklart är det du som lärare som bäst avgör vilket läromedel som passar bäst, tryckt eller digitalt, utifrån varje enskild undervisningssituation.

Det är till sist du som lärare, din undervisning, ditt stöd till eleverna och aktiviteten i klassrummet som gör hela skillnaden! 

Hos oss på Gleerups hittar du ett brett sortiment av pedagogiska läromedel som stärker din undervisning och underlättar din planering. Du och dina elever får strukturerade läromedel som är granskade, kvalitetssäkrade och anpassade till centralt innehåll, kursplaner och kunskapskrav. 

Vad väljer du?

Har du de läromedel du och dina elever behöver? Kika runt och passa på att bläddra i smakprov eller prova digitala läromedel gratis. Här hittar du favoriter och nyheter för just ditt stadium.
 

F-klassÅk 1-3  Åk 4-6  Åk 7-9   Gy/Vux

14 Feb 2023