Psykologi 1, lärarhandledning, 2:a uppl

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt
Psykologi 1 är ett läromedel för kursen med samma namn som ges på både Barn- och fritidsprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb.
 
Psykologi 1 tar upp varierande teman: Teorier kring psykologi och förklarar de på ett lättillgängligt sätt. Redogör för självbilder och verklighetsuppfattning och hur de skapas och påverkas. Psykologi 1 visar även hur psykologin har vuxit fram och förändrats i samspel med samhällets värderingar.
 
Psykologi 1, lärarhandledning innehåller lösningsförslag till elevbokens instuderingsfrågor, inspirerande lektionsförslag, övningar och uppgifter samt tips på länkar. Elevbokens ordlista finns här översatt till arabiska.
 
Med denna lärarhandledning får du ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma.
 
Psykologi 1, lärarhandledning:
• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet
• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning.

  • Artikelnr: 51103280
  • Sidor: 67
  • Upplaga: 2.2
  • Utgivningsår: 2021
Om serien
Psykologi – för barn- och fritid och vård- och omsorg

Psykologi 1

Psykologi 1 är ett läromedel för kursen med samma namn på barn- och fritidsprogrammet och inom vård- och omsorgsutbildning. Läromedlet består av elevbok, tryckt lärarhandledning och digitalt läromedel som elev- respektive lärarversion.