Läs med Majk och Sam F-klass, Fluffarnas värld, högläsning
Prova

Läs med Majk och Sam F-klass, Fluffarnas värld, högläsning

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Läs med Majk och Sam är ett läs- och skrivmaterial för Förskoleklass och årskurs 1. Grunden är den gemensamma läsningen och samtalen utifrån högläsningstexter. Innehållet är lekfullt och det är lätt för eleverna att känna igen sig. Böckerna följer en tydlig progression genom förskoleklassen och åk 1, men de fungerar också fristående. Materialet stämmer väl överens med Skolverkets kartläggningsmaterial ”Hitta språket!” för förskoleklass, och med Skolverkets bedömningsstöd och de reviderade kursplanerna i svenska. 

Fluffarnas värld, högläsning F-klass innehåller 32 högläsningstexter, som fungerar som grund för fortsatt arbete i elevernas arbetsbok. Majk och Sam är bästa vänner och de har ett stort gemensamt intresse, nämligen djur och natur. Vi får följa barnen i vått och torrt genom en realistisk, underfundig och humoristisk berättelse. Högläsningen ger många möjligheter till ett utökat textarbete, som till exempel att bygga en egen fluffvärld.

Läs med Majk och Sam passar dig som:
• vill arbeta med högläsning och samtal som bas för läs- och skrivinlärning
• vill ha ett lekfullt material med tydlig progression genom förskoleklass och årskurs 1
• vill ha en arbetsbok med gemensamma övningar kring basfärdigheter, men samtidigt möjlighet för extra utmaning och extra träning

  • Artikelnr: 51105772
  • Sidor: 80
  • Upplaga: 1.2
  • Utgivningsår: 2021
Läs med Majk och Sam för F-1

Läs med Majk och Sam

Läs med Majk och Sam är ett lekfullt läs- och skrivmaterial för F-1. Grunden är gemensam läsning och samtal utifrån högläsningstexter. I en underfundig berättelse med humor och värme får vi följa kompisarna Majk och Sam under deras första två år i skolan. Barnen har ett stort gemensamt intresse, djur.

Mer om serien