Sparks Year 4  Lärarwebb Individlicens 12 mån
Prova

Sparks Year 4 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Sparks är en läromedelsserie i engelska för årskurs 4-9 utformat utifrån kursplanen. Här finns utmaningar för alla elever. Varierade texter och övningar på olika nivåer gör det enkelt att individanpassa. Dina elever får träna kommunikation i autentiska situationer och med innehåll som är ”på riktigt”. Eleverna lär sig något annat samtidigt som de lär sig kommunicera på engelska.

Sparks lärarwebb är ett omfattande lärarmaterial med lektionsplaneringar, bedömningsunderlag, förslag till länkar, extramaterial, prov, ljudfiler till texter och hörförståelse. Här finns även Basic training, som är filmer, presentationer och nedkortade varianter av bastexterna. Till varje bastext finns en mindre test och efter en hel unit finns det större prov som testar förmågorna lyssna, läsa, skriva och tala.

Lärarwebben innehåller också allt material som finns i elevwebben. 


Sparks lärarwebb i korthet:
• Lektionsplaneringar, interaktiva presentationer, extramaterial, facit och bedömningsunderlag
• Förslag på hur man samtalar om och tränar olika språkliga strategier
• Allt material som finns i elevwebben, dvs alla ljudfiler, extraövningar samt Basic Training


 

  • Artikelnr: 51101309
Sparks – engelska för 4-6

Tänd gnistan hos varje elev!

I nya Sparks 4–6 finns utmaningar för alla elever. Varierade texter och övningar på flera olika nivåer gör det enkelt att individanpassa. Med Sparks får dina elever träna kommunikation i autentiska situationer och med innehåll som är ”på riktigt”. Eleverna lär sig engelska samtidigt som de lär sig något annat.

Mer om serien