Viewpoints Vocational Elevwebb Individlicens 12 mån | Gleerups

Viewpoints Vocational Elevwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
39 kr
exklusive moms

Viewpoints är en basserie i engelska för steg 5, 6 och 7. För varje kurs finns elevbok, elevwebb, lärarwebb, lärar-cd och digitalt läromedel.

Viewpoints Vocational är ett läromedel för engelska steg 5 på de yrkesförberedande programmen. Läromedlet består av engagerande, varierade och moderna texter av populära författare, som Nick Hornby, Malala Yousafzai och Brian Bilston, som ger en lättare ingång till autentisk engelska. De lättsamma berättelserna och gripande skildringarna täcker olika ämnesområden och låter eleverna identifiera sig med ungdomar från olika delar av den engelskspråkiga världen. Riklig glossering samt omväxlande och försiktigt uppbyggda övningar kring varje text ger eleverna goda möjligheter att träna ordförråd och grammatik. Tankeväckande diskussionsfrågor och ändamålsenliga skrivuppgifter motiverar dem att uttrycka sig inom en tydlig ram. Enkla och lättförståeliga instruktioner gör alla uppgifter näst intill självgående.

Viewpoints Vocational Elevwebb är elevens komplement till den tryckta boken Viewpoints Vocational. Elevwebben innehåller en mängd extra övningar och test som hjälper eleven att befästa och fördjupa sin språkinlärning från elevboken, med betoning på vokabulär, grammatik och förståelse. Ljudfiler, ordlista med fonetik, litteratur- och filmtips samt länkar finns också med.

Viewpoints Vocational Elevwebb i korthet:
• elevens komplement till den tryckta boken
• en mängd extra övningar och test som hjälper eleven att befästa och fördjupa sin språkinlärning
• ljudfiler, ordlista med fonetik, litteratur- och filmtips samt länkar

  • Artikelnr: 40674944

Produkter i serien