Viewpoints Vocational, digital, lärarlic, 12 mån | Gleerups

Viewpoints Vocational, digital, lärarlic, 12 mån

Av Linda Gustafsson; Uno Wivast
Digital produkt
299 kr
exklusive moms

Viewpoints 1, 2, 3 och Vocational är heltäckande digitala läromedel för engelska steg 5, 6 och 7.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Viewpoints Vocational bygger på samma material som Viewpoints 1, men är anpassat för yrkesförberedande program. I Viewpoints Vocational är texterna kortare och glosseringen riklig.

Interaktivt och multimodalt
Här får eleven alla texter inlästa, vilket möjliggör för eleverna att träna på sitt eget uttal och även bekanta sig med olika dialekter. Eleverna kan ”klicka och lyssna” på vilket ord, fras eller textstycke som helst. Filmer motiverar eleverna att fördjupa sig ytterligare i den engelskspråkiga världen.

Tester och övningar
Här finns en mängd interaktiva övningar och uppgifter som hjälper eleven att förstå, analysera, interagera och producera eget material. Enkla och lättförståeliga instruktioner som gör övningarna näst intill självgående.

Lärarstöd
Arbetsblad och prov i skrivbart format (inklusive extra Listening-, Reading- och Speaking-övningar baserade på nationella prov), idéer och underlag till projektarbete, yrkesinfärgade aktiviteter, råd och lektionstips till varje tema, facit, länkar samt autentiska texter med övningar via Viewpoints Live finns här. Du har även möjlighet att lägga till och dela eget material samt följa elevernas resultat.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Viewpoints Vocational du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr: 40680617

Produkter i serien