Meta Mekatronik, digitalt läromedel, lärare, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

 

Meta Mekatronik är ett heltäckande digitalt läromedel för kurs 1 och delvis även kurs 2 i mekatronik.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Meta Mekatronik får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet ger, förutom den grundläggande elläran, en modern och bred introduktion till hur dagens styr- och digitalteknik samspelar med mekanik.

Interaktivt och multimodalt 
Bildspelsfunktion och förklarande animeringar av bland annat pneumatikkretsar konkretiserar och underlättar förståelsen.

Tester och övningar 
Till varje avsnitt finns olika slags övningar som hjälper eleven att förstå och arbeta med texten, både på enklare och på en mer utmanande nivå. Alla resultat samlas i en lättöverskådlig resultatvisning.

Lärarstöd 
Lärarversionen innehåller resursmaterial som facit till instuderingsuppgifterna.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
Meta Mekatronik täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.  

  • Artikelnr : 40680266