Naturligtvis Naturkunskap 2, digitalt läromedel, elev, 6 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Naturligtvis är ett heltäckande digitalt läromedel för gymnasieskolans kurser i naturkunskap. Med Naturligtvis får du och dina elever:


•    Stort utrymme till diskussioner och egna ställningstagande till frågor med naturvetenskaplig anknytning
•    Utvecklande innehåll med rikligt antal uppgifter i stor variation som stöd för inlärningen
•    Genomgångsfilmer som underlättar lärandet
 

Möjlighet till differentiering
Med Naturligtvis 2 får du ett digitalt läromedel där texter, filmer och bilder gör det lätt att att variera undervisningen. Läromedlet ger stora möjligheter till differentiering med till exempel stöd för smart studieteknik, personliga läsinställningar och möjlighet att lyssna på texten. Med flertalet “Fördjupningar” får du ytterligare möjlighet till att anpassa och utveckla innehållet i undervisningen.
 

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Naturligtvis 2 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet lyfter diskussionen och ställningstagande kring naturvetenskapliga frågor. Med relevant fakta och stor variation av övningar får eleverna goda förutsättningar till att utveckla sina kunskaper.
 

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Det finns rikligt bildmaterial som väcker intresse och tydliggör innehållet. Till samtliga avsnitt finns genomgångsfilmer av hela kursinnehållet som tillsammans med faktatexterna underlättar elevernas lärande.
 

Tester och övningar
Efter varje avsnitt finns självrättande övningar så att dina elever kan stämma av vad de kan. Sist i ett område finns dessutom frågor där eleverna får utveckla sina kunskaper och ta ställning till aktuella samhällsfrågor med naturvetenskaplig anknytning.
 

Lärarmaterial
I lärarlicensen till Naturligtvis 2 hittar du ett fylligt lärarmaterial som ger dig som lärare pedagogiskt och praktiskt stöd. Här hittar du planeringstips, laborationer, uppgifter och provfrågor.

  • Artikelnr : 51110042
Om serien
Naturligtvis – naturkunskap för gymnasium och vuxenutbildning

Naturligtvis Naturkunskap

Naturligtvis är en läromedelsserie i naturkunskap för gymnasium och vuxenutbildning som ger stort utrymme till diskussioner och egna ställningstagande i frågor med naturvetenskaplig anknytning. Serien består av tryckta och digitala läromedel för kurserna Naturkunskap 1a1, 1b och 2.

Naturligtvis för Naturkunskap 1a1, 1b och 2

  • Tryckta och digitala läromedel för kurserna Naturkunskap 1a1, Naturkunskap 1b och Naturkunskap 2.
  • Ger stort utrymme till diskussioner och egna ställningstagande i frågor med naturvetenskaplig anknytning.
  • Gediget lärarmaterial med planeringstips, laborationer, extrauppgifter och provfrågor.

För dig som vill arbeta med tryckta läromedel!

I serien finns ett tryckta läromedel för kurserna Naturkunskap 1a1, Naturkunskap 1b och Naturkunskap 2. Önskar du tillhörande lärarmaterial hittar du detta i lärarversionerna av de digitala läromedlen. Dessa innehåller bland annat planeringstips, laborationer, extrauppgifter och provfrågor.

För dig som vill arbeta med digitala läromedel!

Naturligtvis digitala läromedel är heltäckande läromedel för kurserna Naturkunskap 1a1, Naturkunskap 1b och Naturkunskap 2. Här varvas texter med en rad smarta funktioner, genomgångsfilmer till alla avsnitt, en mängd bilder, interaktiva illustrationer och självrättande övningar som ger eleverna stöd i inlärningen. Lärarversionerna innehåller dessutom planeringstips, laborationer, extrauppgifter och provfrågor. Prova kostnadsfritt i 30 dagar och upptäck mer!

Tre anledningar att testa Naturligtvis i din undervisning!

Inspelad webbträff

I denna inspelade webbträff (18 minuter) från våren 2021 får du möta författarna till Naturligtvis Naturkunskap.