Mondo Matematik F, digitalt lärarmaterial, 12 mån

Mondo Matematik F, digitalt lärarmaterial, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Mondo Matematik F genomsyras av fem bärande tankar: kommunikation och samarbete, utvecklandet av begrepp, praktiska aktiviteter och mattepärlor, matematiska modeller samt forskning och beprövad erfarenhet.

Det digitala lärarmaterialet innehåller den digitala elevträningen samt didaktiska lärarfilmer, samtalsbilder, berättelser och diagnos för grundläggande taluppfattning som skrivbar pdf.

Med hjälp av Mondo Matematik F Digitalt lärarmaterial kan du som lärare skapa individuella färdighetsträningsuppgifter till eleverna som du sedan delar i den digitala elevträningen.

Mondo Matematik Digital elevträning är en komplettering till den tryckta boken. Den digitala elevträningen innehåller uppgifter av olika karaktär såsom, färdighetsträning, spelövningar samt andra självrättande interaktiva övningar. För att förtydliga olika moment finns det didaktiska elevfilmer.

Mondo Matematik F Digitalt lärarmaterial passar dig som vill:

  • ha lärarhandledningen digitalt, vilken innehåller didaktiska kommentarer, kopieringsunderlag, bedömning etc.
  • använda den matematiska verktygslådan och skapa gemensamma övningar på tavlan för att på detta sätt variera undervisningen
  • skapa individuella färdighetsträningsuppgifter till eleverna att göra digitalt eller på papper

Mondo Matematik är ett basläromedel i matematik för grundskolan.

Författarna till Mondo Matematik F är Åsa Brorsson och Karolina Nygren. Åsa Brorsson är lärare med mångårig erfarenhet av undervisning i matematik. Karolina Nygren arbetar i förskoleklass och arbetar även som förskoleklassutvecklare. Båda arbetar på Hagenskolan i Göteborg.

  • Artikelnr: 40690364