Häng med på vårens webbträffar F-3

Nu har vi laddat med massor av webbträffar för dig som undervisar i F-3. Kika igenom och boka in de som intresserar dig! Du får tips och inspiration för din undervisning från Gleerups läromedelsutvecklare, författare och lärare som jobbar med de olika materialen i sina klassrum. Alla deltagare kommer dessutom att få provexemplar av böckerna.

Kika in i Mattekojan 

Mattekojan är en helt ny serie för 1–3, med fokus på taluppfattning och en berättelse som skapar engagemang i klassen.

Webbträffen 20 april ger tips på hur du kan arbeta med Mattekojan. Du får träffa Ewa Ekdahl,  läromedelsutvecklare och lärare som undervisar med Mattekojan. 

Dags för ett nytt äventyr!

Ord & Äventyr är en helt ny serie för 1–3. Ett spännande äventyr med stor värme och humor väcker lusten för läsning och samtal.

Webbträffen 26 april ger tips på hur du kan jobba med Ord & Äventyr i din undervisning. Läromedelsutvecklare Jessica Nööjd Eklund berättar hur serien är uppbyggd och du får träffa lärare som arbetar med Ord & Äventyr. 

Arbeta med läsförståelse F-3 

 webbträffen 10 maj tipsar Gleerups läromedelsutvecklare hur du kan jobba med läsutveckling och läsförståelse utifrån några av våra nya och populära material.

Inspiration och nya material för förskoleklass

På webbträffen 11 maj tipsar Gleerups läromedelsutvecklare hur du kan jobba med några av de nya materialen i svenska, matematik och engelska  för F-klass.

Efterlängtad nyhet i SO och NO - Fokus

Med den nya lärartjänsten Fokus NO och Fokus SO får du allt samlat för dina lektioner: tydliga genomgångar, arbetsuppgifter och lärarstöd. Allt du behöver är en lärarlicens i varje ämne.

webbträffen 15 maj får du se mer av allt innehåll och får tips kring hur du kan undervisa med Fokus NO och Fokus SO. 

17 Apr 2023