Höstlov, läslov och kompetensutveckling!

Snart är det höstlov och läslov, en perfekt vecka för kompetensutveckling! Under året har vi hunnit träffa hundratals engagerade lärare under vinjetten Gleerups Live där vi lyfter relevanta ämnen. Nu ger vi dig möjlighet att kompetensutveckla dig själv genom att ta del av en rad intressanta webbinarier.

Passa på att fördjupa dig i något av de teman vi tagit upp med lärandet i fokus kring bland annat tillgänglighet och differentiering, språkutvecklande arbetssätt och kvalitet i läromedel. Du väljer själv tid och plats. Titta för egen del eller samla ditt lärarlag för gemensam kompetensutveckling.

Differentiering och digitala läromedel

Tillgänglighet och differentiering är viktiga utgångspunkter för att stärka lärandet för alla elever oavsett förutsättningar. Här får du konkreta, pedagogiska tips på hur du kan differentiera din undervisning med hjälp av digitala läromedel. 

Upptäck nyheterna i Gleerups digitala läromedel

Här har vi fokus på höstens nyheter i Gleerups digitala läromedel. Du får pedagogiska tips på hur du kan arbeta med läromedlen. Vi visar nyheter i planeringsverktyget, förbättrad sökfunktion och andra smarta funktioner.

Språkutvecklande arbetssätt och digitala läromedel

Digital läsning och digitala läromedel - hur hänger det ihop? Här får du konkreta tips på lässtrategier, studieteknik och hur du kan arbeta språkutvecklande med digitala läromedel. 

Fokus på kvalitet i digitala läromedel

Ett kvalitetssäkrat läromedel - vad innebär det egentligen? Bakom varje läromedel finns en mängd olika kompetenser som möjliggör hög kvalitet för både lärare och elever. Här möter du författare, läromedelsutvecklare och digital producent.

Vill du ha mer fördjupning? 

Vill du att vi kommer till din skola för att hålla en workshop eller utbildning kring frågor som rör lärande och läromedel? För dig som använder Gleerups digitala läromedel håller vi utbildningar och workshops med olika ingångar och på flera nivåer efter vad som passar er. Kontakta kundansvarig för din region för mer information, utbildning och personlig rådgivning!

Kontakta kundansvarig för din region!

 

Prova digitala läromedel du också!

Du vet väl att kan prova vilka av Gleerups digitala läromedel du vill gratis i enskilda ämnen i 30 dagar!

Ja, jag vill prova gratis i 30 dagar!

26 Okt 2022