Se samhället!, digitalt läromedel, elev, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Se samhället! är ett heltäckande digitalt läromedel för elever på introduktionsprogram som strävar efter ett betyg i samhällskunskap för årskurs 9. Läromedlet passar även utmärkt på den grundläggande vuxenutbildningen.
 
Aktuellt innehåll med språkstöd

Med Se samhället får du ett digitalt läromedel med hög kvalitet och med ett innehåll som alltid är aktuellt. Det är ett läromedel som både är en faktabok i samhällskunskap och en övningsbok i svenska.

Tillgängligt språk
Faktatexterna är enkelt skrivna så att eleverna kan ta till sig materialet och få stöd i sin språkutveckling. Texterna är kopplade till många bilder och illustrationer, innehållet illustreras med hjälp av både text och bild. Svåra ord förklaras genomgående och varje avsnitt avslutas med faktafrågor, reflekterande frågor samt språkuppgifter som utvecklar elevernas språkliga kompetens.

Tester och övningar
I varje avsnitt finns det ett flertal självrättande tester som hjälper eleverna att tillgodogöra sig stoffet och lära sig bättre svenska. Nyhetskryss läggs in varje vecka under terminstid.

Lärarstöd
Se samhället innehåller ett fylligt lärarmaterial med ytterligare övningar. Lärarmaterial underlättar inte minst för de lärare som inte har SvA kompetens.

Flexibel struktur
Du som lärare kan enkelt anpassa innehållet. Välj de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din planering med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.
 

  • Artikelnr : 51108759