Lärande och utveckling, elevbok, 3:e uppl

Nyhet!
Av
Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Gleerups barn och fritid är läromedel som väcker elevernas intresse! Varje elevbok är ett heltäckande läromedel för kursen med samma namn. Läromedlen består av elevbok, lärarhandledning samt digitalt läromedel. 
 

Varje läromedel har en tydlig koppling till kursplanen med ett kapitel för varje punkt i det centrala innehållet. Fallbeskrivningar, diskussionsfrågor, uppgifter och instuderingsfrågor gör eleverna aktiva i sitt lärande.
 

Lärande och utveckling, elevbok, 3:e upplagan är skriven för kursen med samma namn. I denna tredje upplaga finns uppdaterad information, omarbetade texter och fokus på centrala begrepp. Det finns även helt nya inslag i form av en studieguide och text om källkritik. 
 

Läromedlet går igenom människans utveckling från barndom till ålderdom och beskriver bland annat hur vi utvecklar våra kunskaper och färdigheter. Läromedlet behandlar ämnen som motorisk, intellektuell, social och emotionell utveckling, utvecklingsteorier, kunskapssyn, fostran och lärande.
 

Lärande och utveckling diskuterar frågor som:
Hur utvecklades du från att ha varit en liten bebis till att bli den tänkande och sociala person du är idag? Varför är vissa människor duktigare i skolan än andra och varför är några bättre på idrott? Vad är egentligen kunskap och hur går lärande till?

Lärande och utveckling, elevbok, 3:e upplagan
•    stöttar och uppmuntrar eleverna att vara aktiva i sitt lärande
•    innehåller studieguide, text om källkritik samt fokus på centrala begrepp
•    är skriven med ett tydligt och tillgängligt språk.

  • Artikelnr: 51109992
  • Sidor: 256
  • Upplaga: 3.1
  • Utgivningsår: 2023