Prefix Matematik 3c, digitalt läromedel, lärare, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Prefix Matematik 3c är ett digitalt läromedel i matematik för gymnasiet som ger unika möjligheter till individanpassning. Här finns en rad smarta funktioner som sparar dyrbar lärartid och ger stöd vid bedömning. 

•    Samtliga uppgifter är interaktiva med olika svårighetsgrad och innehåller ofta tips och lösningsförslag.
•    Lärarmaterialet innehåller än mängd pedagogiska tips, extramaterial och provförslag.
•    Läromedlets resultatöversikt ger god överblick för läraren hur eleverna lyckas i sina matematikstudier. 

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Prefix Matematik får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Varje område inleds med en startsida, där centralt innehåll presenteras och ofta finns någon inledande aktivitet för repetition eller för att skapa intresse. Det finns ibland inledande speluppgifter där grundläggande kunskaper testas. Därefter följer teoritexter, lösta exempel och en stor mängd övningsuppgifter i tre olika svårighetsnivåer. Varje område avslutas med olika diagnoser och tester.

Interaktivt och multimodalt
Samtliga uppgifter är interaktiva och ofta finns tips och lösningsförslag så att eleverna inte kör fast. Det finns ett stort antal filmer som förklarar lösningar av olika matematiska problem. Dessutom finns filmer som förklarar hur man kan använda digitala verktyg i matematik.
 

Tester och övningar
Efter varje avsnitt finns övningar som testar att eleven förstått teorin. Dessutom finns en stor mängd övningar på tre svårighetsnivåer samt diagnoser, tester och övningsprov. Detta gör att alla elever lätt kan hitta tillräckligt med uppgifter på den nivå som passar. En inbyggd räknare och grafritare (Desmos) underlättar i detta arbete och gör en extern miniräknare överflödig.  I resultatvisningen kan du enkelt följa upp resultaten av de övningar som varje elev gör.

Lärarmaterial 
I lärarlicensen till Prefix Matematik 3c finns en rad pedagogiska tips, som till exempel förslag på hur du kan inleda de olika avsnitten. Här finns också en rad extrauppgifter och aktiviteter som du enkelt kan dela till de elever som snabbt greppat ett område och behöver ytterligare utmaning. Det finns även aktiviteter du kan använda i hela undervisningsgruppen för att variera undervisningen och få igång matematiska diskussioner med eleverna.

  • Artikelnr : 51112541
Om serien
Prefix – matematik för gymnasium och vuxenutbildning

Prefix Matematik

Prefix är en serie digitala läromedel i matematik för gymnasium och vuxenutbildning som ger unika möjligheter till individanpassning. Det flexibla och varierande materialet underlättar inlärningen för alla dina elever. Här finns dessutom en rad smarta funktioner som sparar dyrbar lärartid och ger stöd vid bedömning.

  • Ger unika möjligheter till individanpassning. Prefix stöttar både de riktigt duktiga eleverna och de som inte greppat ett område. 
  • Flexibelt och varierande material underlättar inlärningen för alla dina elever. 
  • En rad smarta funktioner sparar dyrbar lärartid. 
  • Ger dig möjlighet att se vad var och en av dina elever gör och ge formativ bedömning löpande.

Digitala läromedel för Matematik 1a, 1b, 2b, 3b, 1c, 2c och 3c

I de digitala läromedlen hittar du teoritext, filmer, exempel, interaktiva övningar, spelmoment, diagnoser och pedagogiska sammanfattningar. Digitala hjälpmedel, så som Desmos-räknare och grafritare, finns integrerade i läromedlen, vilket gör en separat grafräknare överflödig. I serien finns ett läromedel per kurs som elev- respektive lärarversion. I lärarversionerna hittar du, utöver materialet som finns i elevversionerna, ett fylligt lärarmaterial med pedagogiska tips, prov, extra aktiviteter, laborationer och mycket mer.

Prefix för a-spåret

Prefix för b-spåret

Prefix för c-spåret