Insteg Fordonsbranschen, digital elevträning, 18 mån

Insteg Fordonsbranschen, digital elevträning, 18 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Insteg Fordonsbranschen Öva är ett komplement till faktaboken Insteg Fordonsbranschen. I detta digitala komplement finns arbetsuppgifter till faktaboken. Samtliga uppgifter är självrättande och elevernas svar registreras och du som lärare kan i detalj följa deras resultat. Lärarversionen ger dig dessutom tillgång till funktioner för elevadministration.

Insteg Fordonsbranschen är en faktabok på grundläggande nivå, en ”instegs-bok”. Läromedlet ger en god introduktion till vad företag inom fordonsbranschen arbetar med och vilka yrken som finns representerade. Därefter beskrivs aktuella fordonstyper, besiktningsregler, trafiksäkerhet och förarutbildning. Speciella avsnitt behandlar tvätt och rekonditionering av fordon samt hjulutrustning. Läromedlet avslutas med avsnitt som tar upp hur fordonsbranschen påverkar miljön samt arbetsmiljö och kundbemötande.

Insteg Fordonsbranschen är till viss del en förenklad version av boken Prestanda Branschkunskap. Texten har bearbetats så att den är lättläst. Den grafiska utformningen har gjorts så att innehållet är lättöverskådligt. Texten har inga avstavningar.
Materialet är speciellt lämpligt för elever med särskilda behov och elever som går introduktionsutbildningar.

 

  • Artikelnr : 40691545