Nästa steg, Svenska som andraspråk 1, digitalt, elev, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Nästa steg är ett heltäckande läromedel i Svenska som andraspråk 1 för gymnasieskola och vuxenutbildning.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Nästa steg är ett digitalt läromedel av hög kvalitet som tar fasta på de basmoment som ingår i och bör tränas under kurs 1. Här finns omfattande material för att tala, läsa och skriva. Läromedlet tar även upp studieteknik, tips för hur man söker jobb, språklig variation, källkritik, granskning av medier och reklam, filmkunskap, språkriktighet samt språkliga övningar. Läromedlet fungerar utmärkt att använda i sin helhet, från början till slut, eller i den ordning läraren och den studerande själv föredrar.

Handfasta övningar
Med övningstäta avsnitt och en minigrammatik läggs en stabil grund för vidare studier. Övningarna sätter snabbt den språkliga kompetensen i fokus.

Lämplig för självstudier
De tydliga genomgångarna och de många övningarna gör Nästa steg bra att använda för studier på egen hand, till exempel vid distansutbildningar.

Lärarstöd
Nästa steg innehåller ett fylligt lärarmaterial med planeringstips, lektionsförslag och förslag på lärarintroducerade uppgifter. Här finns också avsnittstest som du kan använda för att att testa om eleven har förstått de olika momenten och kan tillämpa sina kunskaper.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Svåra ord och begrepp förklaras med inbyggda ordförklaringar i sva-delen. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Du som lärare kan enkelt anpassa innehållet. Välj de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din planering med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

Flexibelt planeringsverktyg
Du som lärare kan enkelt skapa planeringar direkt i dina digitala läromedel genom att kombinera innehåll från ett eller flera läromedel med länkar till eget och externt material. Du kan dela dina planeringar till både elever och kollegor, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr : 51103112
Om serien
Nästa steg – svenska som andraspråk för gymnasium och vuxenutbildning

Nästa steg – Svenska som andraspråk

Nästa steg är heltäckande läromedel i Svenska som andraspråk för gymnasium och vuxenutbildning. I serien finns tryckta och digitala läromedel för kurserna Svenska som andraspråk 1 och 2.

Nästa steg för Svenska som andraspråk 1 och 2

  • Tydliga genomgångar, förklaringar av ord i marginalen och mängder av övningar hjälper dina elever att förstå det de läser och greppa det svenska språket. 
  • Innehåller omfattande material för att tala, läsa och skriva. 
  • Flexibelt material som fungerar utmärkt att använda i sin helhet, från början till slut, eller i den ordning du själv föredrar.
  • Materialet fungerar även bra för självstudier. 

För dig som vill arbeta med tryckta läromedel!

I serien finns tryckta läromedel för kurserna Svenska som andraspråk 1 och 2. Önskar du tillhörande lärarmaterial hittar du detta i lärarversionerna av de digitala läromedlen. Dessa innehåller planeringstips, lektionsförslag och förslag på lärarintroducerade uppgifter. Här finns också avsnittstest som du kan använda för att att testa om eleven har förstått de olika momenten och kan tillämpa sina kunskaper.

Svenska som andraspråk 1
Läs mer och bläddra i smakprov

Svenska som andraspråk 2
Läs mer och bläddra i smakprov

För dig som vill arbeta med digitala läromedel!

Nästa steg digitala läromedel är heltäckande läromedel för kurserna Svenska som andraspråk 1 och 2. Här varvas texter med en rad smarta funktioner, en mängd bilder och interaktiva övningar som ger eleverna ett bra stöd i inlärningen. Lärarversionerna innehåller dessutom planeringstips, lektionsförslag och förslag på lärarintroducerade uppgifter. Här finns också avsnittstest som du kan använda för att att testa om eleven har förstått de olika momenten och kan tillämpa sina kunskaper. Prova kostnadsfritt i 30 dagar och upptäck mer!

Svenska som andraspråk 1
Läs mer och prova

Svenska som andraspråk 2
Läs mer och prova