Gerontologi och geriatrik, lärarhandledning

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt
Gerontologi och geriatrik täcker in hela kursen Gerontologi och geriatrik. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb.

Här fördjupar vi oss i de arbetsuppgifter, den teoretiska kunskap och de praktiska färdigheter som behövs inom vårdyrket. Gerontologi och geriatrik vill ge eleverna en helhetssyn på människan som vårdas och förståelse för vård- och omsorgsarbetets komplexa uppgifter.

Gerontologi och geriatrik, lärarhandledning innehåller lösningsförslag till elevbokens instuderingsfrågor, inspirerande lektionsförslag, övningar och uppgifter samt tips på länkar. Elevbokens “ord att öva på” finns här översatta till arabiska.
Med denna lärarhandledning får du ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma.
 
Gerontologi och geriatrik , lärarhandledning:
• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet
• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning

  • Artikelnr: 51104461
  • Sidor: 164
  • Upplaga: 1.2
  • Utgivningsår: 2021
Om serien
Gerontologi och geriatrik – för vård- och omsorgsutbildning

Gerontologi och geriatrik

Gerontologi och geriatrik är ett läromedel för kursen med samma namn inom vård- och omsorgsutbildning. Läromedlet består av elevbok, tryckt lärarhandledning och digitalt läromedel som elev- respektive lärarversion.