Psykiatri 2, Lärarhandledning

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt
Psykiatri 2 täcker in hela kursen psykiatri 2. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb.
Här fördjupar vi oss i de arbetsuppgifter, den teoretiska kunskap och de praktiska färdigheter som behövs inom vårdyrket. Psykiatri 2 vill ge eleverna en helhetssyn på människan som vårdas och förståelse för det psykiatriska omsorgsarbetets komplexa uppgifter.

Psykiatri 2, lärarhandledning innehåller lösningsförslag till elevbokens instuderingsfrågor, inspirerande lektionsförslag, övningar och uppgifter samt tips på länkar. Elevbokens “ord att öva på” finns här översatta till arabiska.

Med denna lärarhandledning får du ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma.

Psykiatri 2, lärarhandledning:
• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet
• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning.

  • Artikelnr: 51105338
  • Sidor: 138
  • Upplaga: 1.1
  • Utgivningsår: 2021
Om serien
Psykiatri – för vård- och omsorgsutbildning

Psykiatri 1 och 2

Psykiatri 1 och 2 är tillgängliga och inkluderande läromedel i psykiatri för vård- och omsorgsutbildning. Läromedlen gör komplexa sammanhang och teorier begripliga och ger nya möjligheter till flexibelt lärande. För varje kurs finns elevbok, tryckt lärarhandledning och digitalt läromedel som elev- respektive lärarversion.