Räddningsmedicin, lärarhandledning

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Räddningsmedicin täcker in kursen Räddningsmedicin som är en fördjupningskurs på vård- och omsorgsprogrammet. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och digital lärarhandledning. 

Här fördjupar vi oss i de arbetsuppgifter, den teoretiska kunskap och de praktiska färdigheter som behövs inom vårdyrket. Räddningsmedicin vill ge eleverna en helhetssyn på människan som vårdas och förståelse för vård- och omsorgsarbetets komplexa uppgifter. 

Räddningsmedicin, lärarhandledning innehåller lösningsförslag till elevbokens instuderingsfrågor, inspirerande lektionsförslag, övningar och uppgifter samt tips på länkar. Elevläromedlets “ord att öva på” finns här översatta till arabiska. 

Med denna lärarhandledning får du ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma. 

 

Räddningsmedicin, lärarhandledning: 

• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet 

• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning 

Sara Eweson är legitimerad specialistsjuksköterska inom akutsjukvård och yrkeslärare inom vård och omsorg. Hon har varit verksam inom både ungdomsgymnasium, vuxenutbildning och kliniskt träningscenter.

Andreas Malm är legitimerad specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård och anlitad föreläsare. Han har tidigare varit yrkesverksam inom kirurgisk akutsjukvård.
 

  • Artikelnr: 51107776
  • Sidor: 89
  • Upplaga: 1.2
  • Utgivningsår: 2022