Ord & Äventyr 1, Lärarpaket inkl elevträning

Ord & Äventyr 1, Lärarpaket inkl elevträning

Paketerbjudande
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

I Ord & Äventyr 1, lärarpaket ingår:
Lärarhandledning, 1 st
Digitalt lärarstöd, licens 12 mån, 3 st
Digital träning; elevlicens 12 mån, 35 st
Digital träning, lärarlicens 12 mån, 3 st

Ord & Äventyr 1, lärarhandledning innehåller arbetsgångar och metodiska tips på hur du kan arbeta med språk-, läs- och skrivinlärningen, arbetsboken och läsebokens samt anpassa och utmana uppgifterna. Här finns kopieringsunderlag och övningar till dig som vill arbeta med Kooperativt lärande.

Ord & Äventyr 1, digitalt lärarstöd innehåller allt som finns i den tryckta handledningen. Här finns extra underlag för genomgångar med radhus (bokstavshus), handalfabet, munbilder, bokstavsbilder och tangentbord. Läseböckernas alla nivåer, arbetsboken och lärarhandledningen finns så de kan projiceras för eleverna, läsebokens sidor är även inlästa. Här hittar du kopieringsunderlag kopplade till varje kapitel, läxblad till varje kapitel och 26 Kooperativa övningar.

Ord & Äventyr 1, digital träning, elevlicens är ett komplement till arbetsboken och läseböckerna och innehåller självrättande övningar med färdighetsträning samt spelövningar.

Ord & Äventyr 1, digital träning, lärarlicens har samma innehåll som elevversionen. Dessutom kan du följa dina elevers resultat på de självrättande övningarna.

Ord & Äventyr:
• En gemensam äventyrlig varm berättelse i olika nivåer som lockar till läsning
• Uppgifter på flera nivåer utifrån språk-, läs- och skrivinlärningen och berättelsen
• Lärarstöd med planeringar, digitala genomgångar och det du behöver för gemensamt och enskilt läsande och skrivande samt strukturerande samtal
• Stöd och inspiration kring hur du kan individanpassa och arbeta med kooperativt lärande
• Lättanvänd digital färdighetsträning för eleverna

  • Artikelnr: 51103983
  • Upplaga: 1.1
  • Utgivningsår: 2020
Ord & Äventyr – svenska för 1-3

Dags för ett nytt äventyr!

Ord & Äventyr är en ny serie för årskurs 1–3. Spännande äventyr med stor värme och humor väcker lusten för läsning och samtal. Enkelt att individanpassa med läsebok och arbetsuppgifter i flera nivåer. 

Mer om serien