Hälso- och sjukvård 1, lärarhandledning

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt
Hälso- och sjukvård 1 täcker in hela kursen Hälso- och sjukvård 1. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb.

Här fördjupar vi oss i de arbetsuppgifter, den teoretiska kunskap och de praktiska färdigheter som behövs inom vårdyrket. Hälso- och sjukvård 1 vill ge eleverna en helhetssyn på människan som vårdas och förståelse för vård- och omsorgsarbetets komplexa uppgifter.

Hälso- och sjukvård 1, lärarhandledning innehåller lösningsförslag till elevbokens instuderingsfrågor, inspirerande lektionsförslag, övningar och uppgifter samt tips på länkar. Elevbokens “ord att öva på” finns här översatta till arabiska.
Med denna lärarhandledning får du ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma.
 
Hälso- och sjukvård 1, lärarhandledning:
• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet
• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning

  • Artikelnr: 51106472
  • Sidor: 74
  • Upplaga: 1.2
  • Utgivningsår: 2021
Om serien
Hälso- och sjukvård – för vård- och omsorgsutbildning

Hälso- och sjukvård 1 och 2

Hälso- och sjukvård 1 och 2 är läromedel för kurserna Hälso- och sjukvård 1 och 2 inom vård- och omsorgsutbildning. Serien består av ett läromedel per kurs och finns i form av elevbok, tryckt lärarhandledning och digitalt läromedel som elev- respektive lärarversion.